Monggo jawab 5 pitakonan ngenani jeneng ngarep panjenengan:    Jeneng panjenengan:

Arti jeneng Pierre

Nang kene panjenengan nemokake informasi ngenani makna lan asal jeneng Pierre.
Napa jenengmu Pierre? Monggo dijawab 5 pitakonan ngenani jenengmu gawe benakake profil iki

Arti:rock
Jenis kelamin:Lanang
Asal:
Wangun saka:Peter
Varian:Pierette, Pierretta, Pierrette, Piers
Jeneng lanang sing persis:Perry, Pier, Power, Peer, Pero, Per, Pierro, Pouria
Jeneng wedok sing persis:Priya, Prya, Pari, Phyre, Prue, Por, Pyra, Pure
Nilai:
4.5/5
Bintang 133 votes
Gampang ditulis: 4/5 Bintang 95 votes
Gampang dieling: 4.5/5 Bintang 85 votes
Pengucapan: 4.5/5 Bintang 82 votes
Pengucapan Inggris: 4/5 Bintang 96 votes
Pendapat asing: 4/5 Bintang 86 votes
Celukan:Petero, Petrus, Peter
Jeneng sedulur lanang:Hamza, Karim, Rachid, Mounir, Kamel
Jeneng sedulur wedok:Samira
Facebook:

+/- 108180 Pierre's neng Facebook. Posisi #896
Kategori:Jeneng Prancis - Names karo 6 letters - jeneng Top 100 French - Names karo 1 syllable - Names karo 2 syllables - Names karo paling votes - jeneng boy Popular French - jeneng boy Popular German - Jeneng babi lanang 6 huruf - jeneng prawan Popular French




Komentar dening Pierre



Pesen posting
Napa panjenengan arep ngirim komentar? Ketik jeneng lan klik lanjut:

Jeneng ngarep panjenengan:

Napa jenengmu Pierre? Pilih jeneng panjenengan


Napa jenengmu Pierre? Pilih jeneng panjenengan